top of page
GG4S - perseus v2

products - announcements - events - personal thoughts

ΒΑΜΒΑΚΙ ΓΙΑ ΑΤΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDEN GREEK



Το βαμβάκι έχει γίνει πλέον αποδεκτό ως υλικό απορρόφησης για τους ατμιστές. Οι ατμιστές έχουν πειραματιστεί με διοξείδιο του πυριτίου, πλέγμα, κάνναβη και rayon, αλλά στη συνέχεια σχεδόν καθολικά το βαμβάκι αγκαλιάστηκε και αναγγέλθηκε ως το καλύτερο. Γιατί; Είναι φθηνό, εύκολο στη χρήση και έχει ουδέτερη γεύση. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε εργοστασιακό ατμοποιητή, οι περισσότερες προκατασκευασμένες κεφαλές έρχονται με φυτίλια βαμβακιού.


Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε επισκευάσιμους ατμοποιητές RTA ή RDA, το Golden Greek βαμβάκι είναι μακράν μία από τις πιό σημαντικές προμήθειες στο οπλοστάσιό σας. Το βαμβάκι GG είναι το καλύτερο διαθέσιμο βαμβάκι αυτή τη στιγμή για ατμοποιητές.

Το νέο GG βαμβάκι ήρθε στην αγορά για να αυξήσει την απόλαυση των χρηστών. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτό είναι γραμμένα στην περιγραφή της συσκευασίας. Δοκιμάστε το και θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία που είχατε ποτέ!


  • Το GG Blend είναι ανώτερο βιολογικό βαμβάκι, που δημιουργήθηκε μόνο για άτμισμα

  • Το GG Blend έχει τεράστιες ίνες, χωρίς χημικά, χωρίς ακαθαρσίες, χωρίς φυσικό λάδι, χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς λεύκανση, άγευστο και άοσμο

  • Το Golden Greek βαμβάκι έχει υποστεί ειδική επεξεργασία στις ίνες του για ανώτερη απορρόφηση και 100% μεγαλύτερη αντοχή


Ατμίστε το, είναι Golden Greek!





The Professionals and Inventors of Modern Vaping

GOLDEN GREEK
atomizers  mods  and  liquids

bottom of page